OTA a letenky FR

Založil před 2 lety kajman ve fóru Vyhledávače letenek

Pelikán má aktuálně kód PELI300, podmínky jsem nenašla.

1 Citovat

480675196-9700741993283153-4901863126886980343-n.jpg

1 Citovat

Jediná výhoda oproti kódu na -600 Kč je tedy možnost použití i na OW letenky. 

3 Citovat

V Magenta moments od T-Mobile je možné vygenerovat kód na slevu 800 Kč platný u letenek nad 2500 Kč, pouze jeden na jedno telefonní číslo...

0 Citovat

Jak znám Pelikána, tak to u nich bude letenka zdražená oproti ceně u aerolinky asi tak o 700. 🤣

2 Citovat

J0x napsal(a):

Jak znám Pelikána, tak to u nich bude letenka zdražená oproti ceně u aerolinky asi tak o 700. 🤣

Přesně tak, Vueling byl dražší právě o těch 700 - 800 než přímo u nich...;)

1 Citovat

V prubehu dubna 2025 je mozno letet RT: PRG-KRK za 338 Kc. 
Ovsem vyhodne letenky lze najit pouze pres tyden. Zda se, ze pres vikend vubec nic.

0 Citovat

V Krakowě jsem nikdy nebyl, tak jsem vzal výlet na 8/9 duben, cenovka 347 za osobu a to se vyplatí ;-)

2 Citovat

Ten KRK je s nějakou pelychání slevou? FR aktuálně prodává nejlevnější za 369 OW.

0 Citovat

RT 938 - 600 = 338 Kč. 
Stejný promo kód platící do 31.3.2025

1 Citovat

Pre bratov Slovakov i pro Cechy, kteri dokazi zaplatit na webu slovenskeho rybozraveho se nabizi nasledujici RT: 

BUD-TRS-BUD nejake terminy od konce brezna (marca) do poloviny cervna (juna) za cenu okolo 3 eur (s pridanim Zmeny letenky z akéhokoľvek dôvodu).

Promo kod: PELIQ1SK

0 Citovat

Vám některý z letošních kódů funguje? Ani při opakovaných pokusech se s žádným z nich nechytám...

0 Citovat

Kdyby někdo postrádal ten kód - PELIQ1CZ

1 Citovat

Vlk.7 napsal(a):

Vám některý z letošních kódů funguje? Ani při opakovaných pokusech se s žádným z nich nechytám...

Funguje. Jenže oni si ty letenky zdražují, takže když člověk nemá zrovna štěstí, že to zdražili jenom o drobné, ušetří s třístovkovým kupónem třeba jenom stovku nebo dvě, tedy pokud to nezdražili ještě o víc. 😆

0 Citovat

@Jox - přesně tak, zkoušel jsem Košice z Prahy, zpátečka za 1500 u FR, Pelikán zobrazoval cca 1600, po výběru letů v dalším kroku naskočí cena 1900;)

0 Citovat

Nedávají slevu zadarmo.

0 Citovat

Někdy to vyjde, jindy ne.

1 Citovat

Na riminskou rivieru a snad i k navsteve mini San Marina zve nasledujici nabidka:

PRG-RMI 30.3.
RMI-PRG 5.4.

Celkove za 338 Kc

1 Citovat

Dale do italskeho regionu Emilia-Romagna zve nasledujici nabidka:

PRG-BLQ 30.3.
BLQ-PRG 6.4.

Celkove za 338 Kc

2 Citovat

Jizni Dalmacii (Dubrovnik, Cavtat), Jizni Hercegovinu (Trebinje), zapadni Cernou Horu (Herceg-Novi) mozno navstivit letem do DBV:

VIE-DBV 13.5.
DBV-VIE 16.5.

Celkove za 377 Kc 

0 Citovat

Ahoj, aktuálně už asi žádný kód kromě toho od T-mobile (800 nad 2500) platný není což? Spolupráci s MC zdá se už ukončili..:(

0 Citovat

-500 kč přes ISIC (nezkoušeno)

https://www.isic.cz/slevy/cr/pelikan-cz/9351

Sleva 500 Kč na všechny zpáteční letenky v aplikaci Pelipecky
Slevu je možné uplatnit jak v aplikaci Pelipecky tak i na webu pelikan.cz.

Pole pro zadání čísla průkazu ISIC / ITIC / ALIVE najdeš v posledním kroku objednávky letenek hned po vybrání platební metody (před zaplacením objednávky).

Slevu je možné uplatnit pouze na zpáteční letenky, bez omezení minimální hodnoty nákupu letenek.

0 Citovat

Ten ISIC jsem tam viděl, ale bohužel už ho nějakou dekádu nemám platný…:)

btw těch 600 od MC celkem dobře fungovalo i na multicity, přes což se dali koupit dvě libovolné jednosměrné letenky. Když byla alespoň jedna z nabídky akčních letenek, dalo se v součtu ušetřit až 400 oproti ceně u FR.

1 Citovat

Velikonocni promo kod PELI300 dlouhozobeho letenku sice zlevni o 300 Kc, ale pouze pokud nekdo vice rozsoupne s jejim nakupem nad 2000 Kc.

0 Citovat

Nějaký aktuální kód na Pelikána?

0